En dag på dagis

Kl 07:00 – 09:00
Hundkompis öppnar, vi tänder lite ljus och sätter på lugn musik. Några få hundar kommer tidigt och lägger sig för att morgonmysa. Det är oftast knäpptyst på dagis fram till runt 08, då kommer fler hundar och då vill dem busa. De som vill får leka runt men de flesta väljer att vila.

09.00
När alla har kommit börjar vi med promenaderna.

11:00-13:00
Alla har fått vara ute. Nu diskar vi vattenskålar och hundarna får nytt vatten. Vi städar även lokalen. Under denna tid utför vi även kloklipp om någon har beställt det. Annars är det vila och lite bus för de som vill. Vid tolv ger vi lunch till de hundar som har mat med sig. Dem får äta ifred en och en i lugn och ro. Här finns givetvis även tid för kel och social samvaro med hundarna.

13:00-15:30
Vi går en eftermiddagsrunda som ofta är lite kortare än morgonrundan – beroende på väder och vind. När vi kommit in sorterar vi allas koppel så allt är på rätt plats, ordnar fräscht vatten till hundarna och passar på att kela lite.

15:30 – 18:00
Nu kommer alla för att hämta sina älskade hundar! Vi berättar om dagen för husse eller matte, hur det varit för just den individen.

Vad vi gör varje dag i korthet:

Promenerar, klickertränar, dammsuger, moppar, diskar, skrubbar väggar, skakar mattor och dammar av – allt för att er hund ska ha en så fräsch miljö som möjligt!

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du är intresserad av hunddagis åt din hund.