Våra tjänster

Vår filosofi

Våra ledord är relation, flockkänsla och trygghet! Vi arbetar för att skapa trygga och dynamiska flockar där alla hundar får ha sin egen plats och känna sig delaktiga, ingen ska bli undanskuffad, rädd eller mobbad. Vi promenerar tillsammans, tränar tillsammans, leker och sover tillsammans, flocken blir ofta som en andra familj för hundarna där dem får socialisering, trygghet och kärlek.

Vi jobbar med flockarna så alla får känna sig delaktiga genom kontaktövningar och balansäventyr, vi skapar positiva upplevelser tillsammans.

Vi använder inga obehag på våra hundar, vilket innebär att vi givetvis inte slår, sparkar eller fysiskt skadar våra hundar. Vi använder oss inte heller av helstryp eller anti-skallhalsband, detta ökar bara stressen hos en hund som drar eller skäller mycket. Vi fokuserar istället på att träna hunden långsiktigt. De flesta av våra hundar använder selar som sitter bra och inte skaver, vilket även är mest ergonomiskt.

Vi anser att det är viktigt att lära sig passivitet, vilket vi lär hundarna under lunchvilan. Det är viktigt att lära sig att kunna koppla av, även I grupp, vilket man kan ha nytta av I alla situationer.

Vi arbetar positivt och belöningsinriktat. Varför? För att det ger långsiktiga resultat! På de hundar som varit med oss från början (augusti 2013) så ser vi glada och trygga hundar som vågar vara individer och uttrycka sig, kan sina rutiner och trivs I vårt och sina kompisars umgänge. Vi ser hundar som utvecklas och gör framsteg. Med dessa metoder ser man inte förändring på en gång, men vi får bevisat för oss hela tiden att det fungerar I det långa loppet, att hundarna har lärt sig något på riktigt!

Välj en tjänst…

Hunddagis

Välkomna till Finfinas Hundkompis! Vi tar emot hundar och underlättar er vardag, alla är välkomna! Läs mer »

Omsorg

Vi sköter om din hund. Kloklippning, badning och massage. Allt till förmånliga priser! Läs mer »