Personal

Maria

Maria

Jag har haft hundar kring mig hela livet. Jag har just en bordercolliemix, min andra, vid namn Theo. Theo är utbildad ID-hund men är även behjälplig på dagis med bland annat inskolningar och att ge personalen mycket kärlek! har även podenco, Dahlia, som är adopterad från Spanien.

 Jag har arbetat med hundar sedan 2012, och brinner för hundar som har det lite svårt i livet, varav jag även ibland är jourhem åt hundar via BFF Strays. Jag vill hela tiden hålla mig uppdaterad, och vill alltid lära mig mer.

 Mina utbildningar:

 • Hunddagisföreståndare, 2013
 • Hundinstruktör, 2014
 • Dogworkinstruktör, 2016
 • Problemhundskonsult, 2017
 • IDhundsekipage,2016
 • Zen & doga – instruktör 2017/2018
Kim

Kim

Jag började på Finfina med arbetsträning i samband med rehabilitering efter en utmattningsdepression. Det har gått så bra att nu jobbar jag här. I min bakgrund finns en nästan färdig juristutbildning och en handfull serviceyrken inom både vård och handeln.

Min stora passion i livet är fotografering och motiven och stilarna är många. Kameran åker med till jobbet ibland med. Det bjuds på många roliga och härliga foto-ögonblick när man umgås med hundarna!

Jag har alltid haft hundar och katter omkring mig mer eller mindre under min uppväxt. Det är som balsam för själen att ha dessa underbara djur omkring mig och ingen dag blir någonsin tråkig i deras sällskap.

Sanna

Sanna

Sedan år 2007 har jag hjälpt till att ta hand om hundar, både på fritiden och som praktik. Mitt hundintresse har hela tiden växt sig större genom åren och nu drömmer jag om att en dag öppna mitt eget hunddagis.

Jag har en gymnasieutbildning inom djurvård och tycker om alla djur men har en särskilt stor kärlek för hundar.

Jamie

Jamie

Jag har alltid haft ett enormt intresse av djur, särskilt hundar. Har haft egen hund (samt diverse andra djur) sedan barnsben och är utbildad hundinstruktör samt hundfrisör. 

Jag har tidigare jobbat med hundar mellan utbildningar, sjukskrivningar och andra jobb och kom till Finfinas Hundkompis för arbetsträning 2015. Jag var imponerad av arbetssättet på Finfinas; både mot hundarna och oss i personalen och kan nu inte tänka mig att jobba på annat sätt. Att vi är så måna om att respektera individerna på Finfinas Hundkompis är något jag inte hittat till samma utsträckning tidigare. 

  Nathalie

  Nathalie

  Har varit med hos finfinas hundkompis nästan från start, fast i olika perioder. Jag har bland annat tidigare jobbat i djurbutiker, även på ett annat hunddagis och mycket inom kundservice. Har också såklart ett väldigt stort hundintresse. 

  Klipper också klor vid behov. Min egen hund är en pekingese/chihuahua blandning, som håller mig aktiv varje dag.