Personal

Maria

Maria

Jag har haft hundar kring mig hela livet. Jag har just en bordercolliemix, min andra, vid namn Theo. Theo är utbildad ID-hund men är även behjälplig på dagis med bland annat inskolningar och att ge personalen mycket kärlek! har även podenco, Dahlia, som är adopterad från Spanien.

 Jag har arbetat med hundar sedan 2012, och brinner för hundar som har det lite svårt i livet, varav jag även ibland är jourhem åt hundar via BFF Strays. Jag vill hela tiden hålla mig uppdaterad, och vill alltid lära mig mer.

 Mina utbildningar:

  • Hunddagisföreståndare, 2013
  • Hundinstruktör, 2014
  • Dogworkinstruktör, 2016
  • Problemhundskonsult, 2017
  • IDhundsekipage,2016
  • Zen & doga – instruktör 2017/2018
Kim

Kim

Jag började på Finfina med arbetsträning i samband med rehabilitering efter en utmattningsdepression. Det har gått så bra att nu jobbar jag här. I min bakgrund finns en nästan färdig juristutbildning och en handfull serviceyrken inom både vård och handeln.

Min stora passion i livet är fotografering och motiven och stilarna är många. Kameran åker med till jobbet ibland med. Det bjuds på många roliga och härliga foto-ögonblick när man umgås med hundarna!

Jag har alltid haft hundar och katter omkring mig mer eller mindre under min uppväxt. Det är som balsam för själen att ha dessa underbara djur omkring mig och ingen dag blir någonsin tråkig i deras sällskap.

Sanna

Sanna

Sedan år 2007 har jag hjälpt till att ta hand om hundar, både på fritiden och som praktik. Mitt hundintresse har hela tiden växt sig större genom åren och nu drömmer jag om att en dag öppna mitt eget hunddagis.

Jag har en gymnasieutbildning inom djurvård och tycker om alla djur men har en särskilt stor kärlek för hundar.

Natali

Natali

Tycker det är härligt att jobba med det jag älskar mest av allt, nämligen att göra hundar lyckliga, snygga o fina!

Jag har en gedigen utbildning i hundklippning på de flesta vanliga raser men försöker vidare utbilda och uppdatera mig hela tiden, det finns ju 350 hundraser i Sverige.

För mer information om priser och hundtrim vänligen besök http://hundtrim-stockholm.se/
Du kan nå mig telefonnr: 076 393 76 47 eller mejla mig på natali@hundtrim-stockholm.se och boka tid.

Varmt välkommen!